Montserrat actualitzarà l’inventari municipal amb ajuda de la Diputació

1.- Conxa García con alcalde de Monserrat foto_Abulaila (1)
image-269506
La diputada d’Assessorament i Assistència Tècnica, Conxa Garcia, ha destacat la repercussió en la comptabilitat municipal d’inventariar els béns que hi ha en l’actualitat

La diputada d’Assessorament i Assistència Municipal, Conxa Garcia, s’ha reunit amb l’alcalde de Montserrat, José María Mas, per a atendre les peticions de l’ajuntament de la Ribera en matèria d’assistència a tècnics que elaboren determinats informes i treballs de gestió municipal, que el consistori no pot dur a terme per falta de mitjans.

 

L’alcalde ha sol·licitat a la diputada l’assistència tècnica de la Diputació per a tenir actualitzat l’inventari de béns municipals, que és requisit legal, a més de necessitat per a la gestió municipal.

 

Conxa Garcia s’ha compromés al fet que el Servei d’Assessorament i Assistència Municipal de la institució provincial faça aquest inventari perquè «a més de tenir identificats i inventariats els béns del municipi, podran creuar aquestes dades amb les de gestió tributària per a actualitzar la comptabilitat que ha de correspondre a la realitat dels béns que hi ha en l’actualitat».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.