mparo Marco sobre la financiació de la Comunitat Valenciana

Acte financiacio Generailitat Valenciana
image-359193
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat avui en l’acte organitzat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per a reclamar a l’Estat espanyol un finançament just per a la Comunitat Valenciana. Marco ha afirmat que “Castelló no podia faltar a un acte com aquest amb la resta d’alcaldes i alcaldesses de la Comunitat Valenciana per a reivindicar el que és just, no volem ser més que ningú però tampoc menys. El que no és just és tenir un finançament de 250 euros per habitant per sota de la mitjana espanyola i més de 1.200 milions d’euros d’infrafinanciació a l’any. I hem de revindicarlo davant del Govern d’Espanya i davant del president Rajoy, que no pot escudar-se en un govern en funcions, perquè és el president de tots els espanyols. Quan hi ha hagut moments difícils la Comunitat Valenciana ha col·laborat i ara mereixem un finançament just perquè quan parlem de xifres no solament estem parlant de dades estem parlant dels col·legis dels nostres xiquets, de la gent que pateix una malaltia, dels nostres majors, etc, i volem cuidar a la nostra gent”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.