Música, tallers i tradicions protagonitzen la II Fira de la Cultura del Grau de Castelló

Valencia Noticies | Redacció.- La Federació de Col·lectius per la Cultura al Grau, amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló i la col·laboració de la Diputació de Castelló, organitza la II Fira de la Cultura del Grau, la qual tindrà lloc el dissabte 24 de setembre. Igual que l’any passat, amb l’organització d’aquestes activitats la Federació vol promocionar i dignificar les tradicions i cultura del Grau. Així, durant tot el dia es celebraran diferents tallers i funcions per a totes les edats.

la-federacio-de-col%c2%b7lectius-per-la-cultura-impulsa-esta-iniciativa-y-organiza-un-dia-lleno-de-actividades-para-todos-los-publicos
image-422879

La Fira estarà composta per les paradetes informatives dels diferents col·lectius, que es complementaran amb xerrades, tallers i actuacions per donar a conèixer tot el que es fa en el Grau, intentant aconseguir que hi hagi més gent que pugui formar part i gaudir de les diferents propostes culturals.

La música i la dansa serà una de les protagonistes de la jornada, ja que s’han organitzat diverses actuacions de la mà d’Els dolçainers i tabaleters del Grau, la Unió Musical del Grau, la Coral Polifònica Sant Pere del Grau i el Grup de Danses Illes Columbretes. A més, els assistents podran aprendre a ballar sevillanes a l’Aula de Debat de Dones del Grau, hi haurà una batukada, una cercavila i Els Botafocs faran el seu “Dansà dels Cabuts de l’Antifaç”, entre altres coses, perquè la gent descobreixi la àmplia oferta cultural que disposa el districte marítim.

També hi haurà temps per a premis, ja que durant la jornada es faran públics els guanyadors del “Premi Grau de la Cultura 2016” i l’Associació Cultural La Barraca lliurarà un lot cultural a les escoles, instituts i centres culturals.

El Col·lectius per la Cultura al Grau (CCG) és una federació fundada l’any 2014, que està integrada per diverses associacions culturals del Grau de Castelló (Botafocs, Coral Polifònica Sant Pere, Dolçainers i Tabaleters del Grau, Grup de Danses Illes Columbretes , la Barraca i la Unió Musical del Grau) que han unit esforços per dinamitzar, promoure i dignificar la cultura al Grau.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.