Narciso Estellés: “El tancament de la Comissió Taula és totalment precipitat”

València Notícies | Redaccio.- “El tancament de la Comissió Taula és totalment precipitat”, ha declarat el regidor de Cs, Narciso Estelles durant la seua intervenció en el Ple, celebrat hui en l’Ajuntament de València, en el que el tripartit i el Partit Popular han votat a favor del tancament de la Comissió Taula.Narciso Estellés.

“És insòlit que el tripartit s’haja agafat de la mà del PP per a tancar la comissió”, ha declarat el regidor de Cs, qui ha destacat que per al seu grup “encara quedava molt treball per fer”.

Estelles ha puntualitzat que “si bé, estem d’acord amb la major part de l’informe, per a Ciutadans no és en absolut un informe de tancament final, sinó de tancament de compareixences”.

“No entenem este interés de tancament per part de Compromís i PSPV. Els valencians van votar ‘canvi’ en les passades eleccions municipals i clarament no ha existit”, ha conclòs Estellés.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.