BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Narciso Estellés: “El tancament de la Comissió Taula és totalment precipitat”

València Notícies | Redaccio.- “El tancament de la Comissió Taula és totalment precipitat”, ha declarat el regidor de Cs, Narciso Estelles durant la seua intervenció en el Ple, celebrat hui en l’Ajuntament de València, en el que el tripartit i el Partit Popular han votat a favor del tancament de la Comissió Taula.Narciso Estellés.

“És insòlit que el tripartit s’haja agafat de la mà del PP per a tancar la comissió”, ha declarat el regidor de Cs, qui ha destacat que per al seu grup “encara quedava molt treball per fer”.

Estelles ha puntualitzat que “si bé, estem d’acord amb la major part de l’informe, per a Ciutadans no és en absolut un informe de tancament final, sinó de tancament de compareixences”.

“No entenem este interés de tancament per part de Compromís i PSPV. Els valencians van votar ‘canvi’ en les passades eleccions municipals i clarament no ha existit”, ha conclòs Estellés.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.