Neteja de la sèquia ‘La Font’ en la pedania de Carpesa

València Notícies | Redacció.- En la darrera setmana de Setembre de 2016 s’ha procedit a la neteja i sanejament del llit de la sèquia denominada “La Font”, en la pedania de Carpesa. Esta sèquia està en la relació dels Francs, Marjals i Extremals que són propietat de l’Ajuntament de València, que reben les aigües de vessaments dels sobrants de reg de les sèquies de Tormos i Rascanya i tenen una escorrentia que aboca al barranc de l’Anell.

acequia-de-carpesa
image-426068

Esta sèquia no havia sigut netejada des d’agost de 2013, per la qual cosa era necessària esta operació de neteja, dragatge i adequació en la qual s’han extret un total de 300 tones de material de sediment dipositat en el fons de la sèquia, així com restes de canyes i similars dels laterals, sent transportats i dipositats estos residus a un abocador controlat.

L’objectiu d’esta operació de neteja és millorar les condicions del pas de l’aigua per gravetat, a fi que els camps adjacents milloren el reg i facilitar l’evacuació al barranc en cas de pluges d’alta intensitat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.