Nomdedéu: ‘Les xifres d’atur d’aquest mes constaten el retorn cap a la tendència positiva del mercat de treball en la nostra Comunitat’

nomdedeu-destaca-que-2016-ha-supuesto-el-punto-de-inflexion-para-la-creacion-de-empleo-en-la-comunitat-valenciana

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les xifres d’atur fetes públiques pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social de les quals es desprèn que l’atur ha baixat en la nostra Comunitat en 1.420 persones el que constata, segons ell “el retorn cap a la tendència positiva de reducció del nombre d’aturats i parades que hem observat des de l’inici de la legislatura”.

El responsable d’Ocupació ha subratllat a més que l’atur registrat ha disminuït per damunt de la mitjana estatal (-0,33% respecte al mes anterior) el que implica que “el mercat de treball en la nostra Comunitat està recuperant-se millor que en la resta d’Espanya”.

Nomdedéu ha mostrat la seua satisfacció perquè en l’últim mes 1.420 persones han abandonat l’atur i en l’últim any quasi 45.000 valencianes i valencians han trobat un treball.

No obstant açò, el secretari autonòmic ha mostrat la seua preocupació perquè la reducció de l’atur no ha arribat en aquesta ocasió a les dones i als més joves”. En aquest sentit, ha avançat que “des del Servei Valencià d’Ocupació tenim la intenció de treballar intensament per a millorar i potenciar els programes d’ocupació jove i incorporar decididament la perspectiva de gènere a les nostres polítiques”.

Quant a l’afiliacions a la Seguretat Social, al febrer s’ha aconseguit la xifra d’1.745.028 afiliacions, amb 3.519 afiliats més que el mes anterior. En termes interanuals l’afiliació augmenta a la Comunitat en un 3,91% (65.658 afiliats més), aproximadament mig punt per sobre del registre nacional (3,38%), sent la Comunitat la quarta comunitat autònoma amb major increment interanual.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.