Nova cita de ‘Literatura al Magnànim’ amb Santiago Posteguillo i la literatura insòlita

El Péndulo | Redacció.- L’escriptor Santiago Posteguillo serà el protagonista de la quarta entrega del cicle Literatura al Magnànim, el proper dijous 8 de juny, a les 19:00 hores, a la Sala del Fons Local de la Biblioteca Pública de València. La Literatura insòlita és el tema escollit per l’autor valencià per a parlar amb el públic, els aficionats a la lectura i els seguidors que s’apropen a escoltar la xarrada i participar en la mateixa.Santiago Posteguillo

Posteguillo és el quart convidat de Literatura al Magnànim, cicle pel qual han passat ja Víctor del Árbol, Rosa Ribas i Care Santos. Encara restarà una última cita amb la narrativa que protagonitzarà Alicia Giménez Bartlett, el dia 15 de juny, la qual servirà per a tancar aquesta edició del cicle parlant de la Novela Negra: claves literarias y sociales.

Aquesta és una iniciativa organitzada per la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, i que compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, a través de la Biblioteca Pública de València.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.