BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Nova jornada en El Corte Inglés més disputat

Marquesat torna al carrer de FauraFins a sis equips estan lluitant per les primeres posicions de la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés.

Després de les sorpreses de la jornada anterior, on el líder Kiwa Quart va caure en casa davant l’Ovocity Marquesat, i de que el Lanzadera Montserrat guanyarà dimarts al Caixa Popular Meliana en la partida suspesa per pluja, la classificació està molt ajustada. Només hi ha tres punts de diferència entre els dos equips que marxen en primera posició, Quart i Albuixech, i el cinqué classificat, el Faura. L’Ajuntament de Beniparrell ocupa el sisé lloc, dos punts per darrere del Faura, pero amb una partida menys, que en cas de guanyar-la el situaria també en la zona alta de la taula.

La jornada de demà dissabte portarà al Kiwa Quart a visitar a l’Electrofassar Massalfassar al seu carrer, en una partida on els de Quart es juguen la primera posición i els seus rivals evitar les places de descens. L’altre equip del Camp de Morvedre, el Faura, es jugarà al seu carrer seguir en les primeres posicions, ja que el seu contrincant, l’Ovocity Marquesat, es rival directe en la classificació. L’Ajuntament de Beniparrell i el Lanzadera Montserrat viuran altre enfrontament entre equips implicats en la lluita pels primers llocs, en aquesta ocasió en el carrer de la localitat de l’Horta Sud. El colider Albuixech i el cuer Caixa Popular Meliana tancaran la jornada jugant en el carrer dels primers.

Els juvenils de l’Ajuntament de Beniparrell defensaran la seua primera posició en la lliga regular en la partida que els enfrontarà en casa davant el Lanzadera Montserrat, amb les mateixes escoles protagonistes de la final del 2017. El Caixa Popular Meliana, segon classificat dos punts per darrere del Beniparrell, es desplaçaran a Albuixech per a jugar aquesta jornada. En el tercer lloc trobem a l’Ovocity Marquesat, que jugarà en Faura, mentre que l’Electrofassar Massalfassar tancarà el programa de partides de la setmana rebent al Automobils Jamar Quart de les Valls.

Respecte a la categoria femenina el Caixa Popular Godelleta va al capdavant de la taula, després de guanyar amb solvencia la setmana pasada al vigent campió, el Cent Duros Borbotó A. Ara les jugadores godelletanes sumen 15 punts, quatre més que el segon, el Borbotó A, i jugaran aquesta jornada davant el Lliria. Les segones classificades es desplaçaran al trinquet de la Pobla de Vallbona per a jugar davant el segon equip del club del Camp de Turia. El Cent Duros Borbotó B, tercer en la taula, jugarà en casa davant el Caixa Popular Pobla A.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.