BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Noves baixes de metges a l’Hospital de Vinaròs

587ee-hospital-de-vinaroz--11-12Associació de Veïns de Vinaròs MIGJORN. Ens arriben noticies que alguns metges van abandonant l’hospital. Ara ens diuen que han marxat un parell de radiòlegs per raons diverses, a les que podríem afegir les sabudes de llunyania de la capital i unes molt deficients comunicacions, poques perspectives de millorar, etc.. Se suposa que les places les tornaran a oferir però no sabem quan es cobriran. Si passa com en altres especialitats en tenim per temps. De qui és la culpa que no vinguen o no vullguen venir metges???  Cada vegada menys metges especialistes i cap moviment per millorar.

No, no hem parlat d’aquest tema amb la direcció donat que tots, ells també, saben que són una direcció interina a disposició del suposat canvi que ha d’haver en tots els departaments de salut.

Direcció que esperem per vore com enfronta els reptes dels que estem parlant, de millorar tota la sanitat a les nostres comarques i de com acaba amb “l’enxufisme” i l’amiguisme, conegut i denunciat, permès per la direcció actual sota els auspicis del partit de l’embut.

De nous gerents sols han nomenat els dels departaments més grans, però els Departaments menuts ens quedem veient-los passar.

A la nova consellera li faríem unes preguntes que ens les fem tots els usuaris i tots els professionals que treballen: Tenen previst canviar la direcció del Departament?, si és que si, quan? O si és que no, que ho fasen públic i que confirmen als que són avui en dia. Que no sabien on se posaven???  En la salut no es pot fer política partidista, s’ha de buscar la persona o persones adients i endavant. Cal que la Consellera fase us de les seues atribucions i pose fi a esta espera absurda que per a be o per a mal, ja hauria d’estar resolta.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.