Obert el termini per a inscriure’s en l’itinerari per a creació i consolidació d’empreses

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament ha obert el termini d’inscripció en l’Itinerari per a la Creació i Consolidació d’Empreses, “un programa destinat a fomentar la creació d’empreses i recolzar-les en el seu procés de consolidació en el mercat”, ha anunciat la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez. Les persones promotores dels 25 projectes que siguen seleccionats podran realitzar un curs de formació empresarial sobre coneixements, financers, jurídics, fiscals i màrqueting, entre altres.Gómez anuncia que por primera vez, este año los proyectos que se constituyan como empresa podrán optar a una distinción con dotación económica. (Ayuntamiento de Valencia).

Segons ha explicat Sandra Gómez, enguany, i amb l’objectiu d’“ajudar les empreses que sorgisquen del curs a donar els seus primers passos, els projectes que finalitzen el curs de formació amb aprofitament i que es constituïsquen com a empresa podran optar a una distinció amb dotació econòmica”. La dita ajuda serà atorgada als 6 millors projectes participants que hagen iniciat la seua activitat empresarial.

El termini de presentació de sol·licituds per a participar en este Itinerari romandrà obert fins al 4 de juny, i hi poden presentar projectes empresarials persones que, individualment o en grup, tinguen un projecte empresarial i encara no hagen constituït la seua empresa, o que l’hagen constituïda amb posterioritat a l’1 de gener del 2016. En els casos en què l’empresa estiga constituïda, ha de tindre el domicili fiscal a València, mentres que en els que no ho estiga, almenys una de les persones promotores del projecte ha d’estar empadronada a València. No podran prendre part els que hagen participat en alguna edició anterior de l’Itinerari.

La formació, que serà impartida per l’equip tècnic del CEEI València, té una duració de 100 hores, i combina sessions de contingut teòric i d’acompanyament i orientació pràctica. Els mòduls que integraran la formació són: Com fer realitat un projecte empresarial; Màrqueting i gestió comercial; Planificació i legislació laboral; Gestió economicofinancera i dret empresarial; i Responsabilitat social de l’empresa. Al finalitzar el curs, les persones promotores dels projectes participants han de presentar un Pla d’Empresa basant-se en la seua idea de negoci.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.