Oberta la convocatòria als Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València

València Notícies | Redacció.- La dessetena edició dels Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València obri la seua convocatòria de recepció de candidatures.

Estos premis tenen com a objectiu reconéixer els millors resultats esportius aconseguits durant l’any 2016, així com la labor en favor de l’esport, realitzats per les entitats i els esportistes valencians o que hagen desenrotllat la seua labor en València.

 Des del dilluns 3 de juliol fins al divendres 21 de juliol podran presentar els seus candidats les federacions esportives legalment constituïdes, els clubs i la resta d’entitats esportives, altres entitats no esportives però vinculades a l’esport, els mitjans de difusió, els esportistes en actiu així com els esportistes ja retirats de les grans competicions, universitats, col·legis professionals, associacions de gestors, i tots els valencians o vinculats a l’esport en la ciutat com a garantia de coneixement de la seua realitat esportiva.

Gala de Premios Deportivos. (Imagen de archivo).

Així mateix, la Fundació Esportiva Municipal, a través del seu Servici Esportiu, també podrà presentar propostes de concessió de premis, de conformitat amb els suggeriments que la ciutadania pot fer-los arribar per correu electrònic a la següent adreça premisesportvalencia@fdmvalencia.es.

Les sol·licituds es presentaran, per mitjà d’instància preferentment en el Registre Electrònic de l’Ajuntament de València o en qualsevol dels registres o oficines previstos. Les sol·licituds aniran acompanyades d’un dossier sobre la candidatura proposada, en el que es fonamenten els mèrits del mateix.

Categories

 Esta edició presenta quatre grans àmbits de categories, estos són l’esport de competició oficial i d’alt nivell, l’esport en edat escolar, l’esport popular, el  voluntariat esportiu i altres àmbits relacionats amb l’esport. A més de la menció especial que es concedix a una persona física per a reconéixer la labor desenrotllada per l’esport en la ciutat de València que representa el Premio Amorós al Mèrit Esportiu Ciutat de València.

En l’àmbit de l’esport de competició oficial i d’alt nivell es premia els resultats aconseguits pels esportistes i clubs de la ciutat en la seua participació en les competicions oficials de màxim nivell i està compost per set categories, a l’esportista més destacat, a l’esportista més destacada, a l’esportista amb diversitat funcional més destacat, a l’esportista amb diversitat funcional més destacada, a l’equip o club esportiu més destacat, al fet esportiu o millor resultat a nivell internacional i a la trajectòria esportiva més destacada.

En l’àmbit de l’esport en edat escolar  es busca recompensar tant els jóvens esportistes menors de 16 anys que més hagen destacat en les competicions en edat escolar com reconéixer a les entitats que més es preocupen per a la promoció de l’esport en este àmbit. Així es compon de quatre categories, a l’esportista en edat escolar més destacat, a l’esportista en edat escolar més destacada, a l’equip o club esportiu en edat escolar més destacat i a l’entitat (associació o centre educatiu) que més haja recolzat l’esport en edat escolar.

Per la seua banda, l’àmbit de l’esport popular vol destacar la participació ciutadana i el suport en l’organització dels esdeveniments esportius populars que se celebren en la ciutat i en els seus barris. Per a això establix tres categories, a l’esportista més destacat en l’àmbit de l’esport popular, a l’esportista més destacada en l’àmbit de l’esport popular i a l’entitat, associació o col·lectiu que més haja recolzat l’esport popular.

Molts dels esdeveniments de la ciutat serien impossibles de desenrotllar sense els voluntaris, per ells, s’establixen tres categories des de l’àmbit de voluntariat esportiu per a reconéixer i visibilitzar la labor que desenrotllen de forma altruista el col·lectiu del voluntariat esportiu, estes són, al voluntari esportiu més destacat, a la voluntària esportiva més destacada i a l’entitat, associació o col·lectiu que més haja recolzat el moviment del voluntariat esportiu en la ciutat de València.

Finalment però no menys important es vol premiar a altres àmbits relacionats amb l’esport que també han contribuït en el seu desenrotllament per mitjà de la concessió dels premis al mitjà de difusió que més i millor haja recolzat i difós la realitat esportiva de la ciutat, al millor article o reportatge periodístic, a l’entitat no esportiva que més decididament haja recolzat l’esport de la ciutat i a l’entitat esportiva que més haja promogut la igualtat de gènere en la pràctica de l’activitat física i l’esport en la ciutat.

La present convocatòria es complementa amb la menció especial que suposa el Premi Amorós al Mèrit Esportiu Ciutat de València que reconeix a la labor per la promoció de l’esport de València que ha desenrotllat una persona.

Més informació:

https://goo.gl/XujYCF

Agenda pròxims esdeveniments:

Madison Beach Volley Tour 2017

06 Jul 2017 – 09 Jul 2017 | Tot el dia | platja Malva-rosa

http://www.fdmvalencia.es/eventos/madison-beach-volley-tour-2017/

 

XXIV Torneig de Futbol Platja Ciutat de València

15 Jul 2017 – 16 Jul 2017 | Tot el dia |

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xxiv-torneo-de-futbol-playa-ciudad-de-valencia/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.