Ofrena a la verge de Lledó

 

Castelló celebra hui un dels seus actes més sentits com l’Ofrena a la verge de Lledó. Participen més d’un centenar d’entitats, associacions de diversos àmbits, colles, ens vinculats i gaiates de Castelló, cadascuna amb la seua respectiva ensenya.

L’Ofrena es realitza en dos torns; al matí i a la vesprada, i finalitza amb l’entrada en la basílica de Lledó de la reina de les festes, Carla Bernat. Amb clavells rojos, grocs, blancs i roses es conforma un tapís de la Mare de Déu, que enguany també rendix un record al mort pintor Lorenzo Ramírez. A la vesprada ha fet presencia la pluja, però no ha arredado als participants, que pertechados amb paraigües han acudit a homenajar a la Mare de Déu.

 Ofrena a la Mare de Deu Tarde (slowphotos.es) (3) Ofrena a la Mare de Deu Tarde (slowphotos.es) (4) Ofrena a la Mare de Deu Tarde (slowphotos.es) (7) Ofrena a la Mare de Deu Tarde 9 Ofrena a la Mare de Deu Tarde 10 Ofrena1 Ofrena2

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.