Parcs i Jardins contracta 16 persones per a garantir el manteniment del nivell del servici durant l’estiu

València Noticies | Redacció.- Huit peons i uns altres huit peons especialistes en jardineria treballaran durant els tres pròxims mesos per a garantir durant el període estival el nivell habitual del servici de manteniment dels parcs i els jardins de la ciutat de València. “A diferència de l’abandó que ocorria amb el govern anterior, amb el Govern de la Nau els parcs i els jardins de la ciutat no es veuran afectats per les vacances del personal municipal gràcies a estes contractacions”, ha explicat la regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Les contractacions s’han fet mitjançant una borsa pública d’ocupació en un procés obert i transparent. El mateix procediment se seguirà per cobrir les baixes per vacances o els reforços necessaris en unes altres èpoques de l’any, com ara Nadal o la setmana de Falles, quan se solien pagar hores extres, amb la despesa extraordinària que això comportava per a les arques públiques.

Las contrataciones se han hecho mediante una bolsa pública de empleo en un proceso abierto y transparente.
image-402447

“Amb estes contractacions cobrim baixes per necessitats imperioses i optimitzem els treballs per a dignificar uns espais públics tan importants per a la nostra ciutat com els seus parcs i els seus jardins. Potser els responsables polítics anteriors es dedicaven a unes altres coses menys beneficioses per a la ciutadania que la gestió dels espais públics, però este equip de govern té molt clar que la prioritat és la ciutadania de València i que esta mereix viure en una ciutat més acollidora i cuidada”, ha afegit Soriano.

Romanent de Tresoreria

Durant la reunió del Consell Rector de l’Organisme Autònom Municipal de Parcs i Jardins s’ha abordat la reincorporació del romanent de tresoreria per import d’1.381.121,5 euros, dels quals l’OAM torna a l’Ajuntament de València un total de 920.821,84 euros per inversions pressupostades i no executades per l’anterior equip de govern en 2015.

“És una llàstima que la deixadesa de funcions dels regidors i les regidores del Partit Popular comportara la impossibilitat de dur a terme eixes inversions”, ha explicat Soriano, qui ha recordat que el Govern de la Nau va prendre possessió a mitat d’any, quan ja no resultava viable fer tot un seguit de projectes i licitacions que ni tan sols havia començat a fer l’anterior equip de govern durant els primers sis mesos de l’any.

“Com era habitual amb el PP al govern, els anys electorals unflaven la xifra d’inversions, però després eren incapaços de gestionar-les. De fet, en 2013 el romanent signat per la regidora popular Lourdes Bernal arribava als 1,21 milions d’euros”, ha indicat Soriano.

Durant el Consell Rector s’ha aprovat també una modificació pressupostària de més de 460.000 euros que es destinaran a la millora de jardins, zones de joc i fonts en diversos parcs de la ciutat, com ara els de l’Oest, Benicalap o el de Capçalera.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.