París-València Young connection, Alexey León Quartet i Pool Jazz opten a guanyar el concurs ‘Jazz Love’

El Péndulo | Redacció.- La Sala Rodrigo del Palau de la Música acollirà demà dimecres (19:30 hores) la final del concurs “Jazz Jove”, dins del XXI Festival de Jazz del Palau de la Música. Es tracta de la primera vegada que el Festival organitza este concurs amb la intenció de promoure formacions i músics novells de qualsevol procedència. Seran tres actuacions obertes al públic, amb els tres grups finalistes que opten al premi: París-València young connection, Alexey León Quartet i Pool Jazz.

Pool Jazz

El jurat està format per Jesús Santandreu, Chevi Martínez, Enrique Monfort i Inca Grubliauskiene. Ells seran els encarregats d’atorgar  els premis, traduïts en una dotació econòmica de 1.000 euros i un concert en el cicle” “Jazz a poqueta nit” que es desenvolupa tot l’any al Palau de la Música. En el concurs col·laboren l’AIE (Associació d’Intèrprets i Executants) i la SGAE.

París-València young connection.

París-València young connection és un ensemble de jóvens músics, alguns de València i altres directament arribats des de París, amb edats entre 12 i 16 anys, amb un repertori de jazz d’alt nivell. L’aclamat saxofonista rus-cubà Alexey León, establit a València des de fa diversos anys, ha format un quartet amb músics madrilenys. Junts oferixen un repertori original del saxofonista i la interpretació d’alguns estàndards. L’altra formació, Pool Jazz, és una banda de jazz fusió, on uns aficionats a la música moderna decidixen trencar tots els esquemes i ajuntar en un mateix escenari diferents estils musicals, així com altres arts com el ball, la poesia i la pintura. Pool Jazz s’ha format en l’entorn de les jam sessions, i es mantenen fidels a este format, fent que cada concert siga una nova aventura.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.