Pedro Martínez: “El récord está bien, pero esto no para”

pedromartinezmanresaweb
image-286064

Autor Foto: ACB Photo/J.Alberch

Després de la victòria del seu equip en la pista del ICL Manresa, l’entrenador de Valencia Basket Pedro Martínez ha assenyalat que el d’este matí “ha sigut un partit molt dur, molt físic. La defensa de ICL Manresa ha sigut molt agressiva, al límit de la falta i costava jugar situacions d’un contra un i moure la pilota. Però sobretot en la primera part hem buscat bones accions de tir i hem aconseguit una distància que no ha servit per a trencar el partit perquè Manresa ha estat amb molt bona mentalitat i treballant molt. Però alguns dels nostres jugadors han demostrat la qualitat que tenen i en les situacions en les quals semblava que ells podien entrar en el partit han aconseguit anotar cistelles difícils i hem aconseguit guanyar un partit difícil que ha sigut dur i molt complicat”

Amb este triomf, l’equip taronja aconseguix al mateix temps la seua millor ratxa de victòries consecutives i el seu millor inici de campanya, encara que el tècnic manté la seua línia en recordar que “el rècord està bé, però açò no para. Crec que no cal donar-li massa importància, tenim un partit en poc més de 48 hores i ens hem de preparar i açò és l’important. Que ens preparem per al següent, que passem pàgina i ja està. La competició no es va a parar i nosaltres hem de seguir el nostre camí de fer les coses bé independentment dels resultats i de les ratxes”

A pesar que Valencia Basket ha anat per davant des de la primera acció del partit, l’entrenador taronja no creu “que haja sigut per a nosaltres un partit fàcil, hem hagut de lluitar, de jugar molt bé, estar molt encertats en el tir de tres punts en la primera part. Ells en cap moment li han perdut la cara al partit però nosaltres tenim algun punt més de qualitat i açò és el que s’ha notat en la pista, encara que ha sigut un partit molt obert. ICL Manresa és un equip que està fent les coses molt bé, que defensa molt bé i que a casa té l’energia de la seua afició. Tot el respecte i la possibilitat de poder perdre ha estat sobre la taula des del primer minut fins que quedaven tres o quatre minuts. No ha sigut tant patir com saber que açò és bàsquet i que tot pot canviar ràpidament i cal estar preparat”.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.