Pedro Martínez: “Tuvimos que dar el máximo para sacar una victoria sufrida”

Autor Foto: Isaac Ferrera
image-298372

Autor Foto: Isaac Ferrera

L’entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, va celebrar després del triomf en la pista del Morabanc Andorra que el seu equip haguera pogut traure “un partit molt difícil, ens ho han posat molt complicat, tenen jugadors molt difícils de defendre, amb un estil complicat i ha sigut un cara o creu. En l’últim quart hem encertat en els triples i hem defés molt millor el seu pick and roll”

 El tècnic taronja va considerar que “en la primera part hem comés alguns errors que no solem cometre, de conceptes tàctics més que de concentració, i els hem corregit en la segona. Entre això i l’encert hem donat un pas endavant”

Martínez va recalcar que “cal saber valorar que et fiquen 44 punts en la primera part i que no sempre és perquè estigues molt malament, pots fer-ho millor però el rival ho fa bé, no tot depén d tu. Morabanc Andorra està molt ben entrenat, fa les coses amb sentit i no et deixa jugar còmode. Ells castiguen, i no sempre és problema teu”.

 

L’entrenador de Valencia Basket va concloure assenyalant sense complexos que “hi ha hagut moments del partit en què Morabanc Andorra ha sigut mereixedor de la victòria i hem hagut de donar el màxim i hem patit per a aconseguir el triomf”
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.