Pilar Moncho reivindica en Rutland el turisme ornitològic valencià per a combatre l’estacionalitat

pilar en Rutland_birdwatchingLa diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha fet balanç de la presència de València Turisme en la British Bird Fair, la fira ornitològica més antiga del món, i ha destacat que “després de diversos anys de treball, en aquesta edició hi ha hagut una resposta molt positiva i s’han tancat projectes amb agents turístics britànics”.

“El turisme ornitològic és una proposta fantàstica per a propiciar que els turistes vinguen a les nostres comarques, no solament per les seues platges i a l’estiu, sinó per a descobrir noves experiències i gaudir d’espais naturals fascinants com els vuit parcs naturals o les marjals de la Safor i Pego-Oliva, així com serres i moles de l’interior que disposen de condicions extraordinàries per a l’albirament d’aus”, ha comentat Pilar Moncho.

Durant tres jornades, del 17 al 19 d’agost, l’estand valencià ha atès a més de 950 persones interessades en els nous productes turístics associats a l’albirament d’aus. A més, periodistes de publicacions especialitzades com Bird Watching Magazine i British Birds s’han fet ressò de la participació valenciana en la Bristish Bird Fair que enguany compleix el seu 30 aniversari.

La responsable del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, es va desplaçar a Rutland per a acudir a la fira ornitològica en la qual València Turisme també va organitzar una acció promocional per a presentar una experiència valenciana que combina turisme ornitològic i enoturisme exclusiu de les comarques de València: Birds&Wines.

La British Bird Fair se celebra en la “Rutland Water Nature Reserve” a Regne Unit, el país amb més quantitat “birdwatchers” (observadors d’aus) i emissor d’un gran nombre de turistes que cerquen com a destinació altres llocs del món on poder gaudir la seua afició a l’observació d’aus i satisfer la seua passió de conèixer noves espècies que poder afegir espècies a les seues llistes o a les seues col·leccions de fotografies.

Com és habitual, València Turisme ha participat en la fira de la mà de Turespaña i l’Agència Valenciana del Turisme en l’espai habilitat per a la Comunitat Valenciana.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.