BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Pilar Soriano visita el nou Ecoparc de Paterna que reforçarà el servici públic al veïnat de la zona nord de València

València Notícies | Redacció.- Els veïns i veïnes de la ciutat de València, principalment per proximitat els de la zona nord, disposen des de hui d’una nova opció per retirar de forma sostenible mobles, electrodomèstics o enderrocs, entre altres. La regidora de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano, en qualitat de presidenta de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus (EMTRE) i representant del consistori en eixa entitat, ha visitat el nou ecoparc de Paterna el dia de la seua posada en funcionament.

Visita al nuevo Ecoparc de Paterna.

“Amb esta instal·lació, els veïns i veïnes de València disposen ja d’un nou ecoparc en la zona nord de l’àrea metropolitana”, ha destacat Soriano, qui ha posat en valor la creació per part de l’EMTRE d’estes instal·lacions que “donen un servici públic fonamental” i que, gràcies als seus 5.000 metres quadrats és, juntament amb el del Polígon Vara de Quart, l’ecoparc més gran de l’àrea metropolitana.

Soriano ha explicat que este ecoparc reforça el servici per a la ciutadania que vulga col·laborar en la retirada de residus amb 19 grans contenidors, quatre per a enderrocs i la resta per a residus de gran volum, matalassos, encoixinats, restes de poda, fusta, paper i cartró, pneumàtics, metall, vidre i reserva. A més, s’ha instal·lat una bàscula per al control de les descàrregues.

Més enllà d’esta inversió, de vora 650.000 euros, Soriano ha anunciat que “en breu l’EMTRE posarà en marxa el primer ecoparc mòbil. Se’n sumaran més durant 2018. Esta entitat està fent una aposta decidida per la xarxa d’ecoparcs mòbils, ja que considerem que, juntament amb els esforços que han de fer els municipis que conformem l’àrea metropolitana de València, són elements clau en la consecució col·lectiva dels objectius de reciclatge”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.