Pilota a l’escola ja està a ple rendiment

foto7393

El programa Pilota a l’Escola ja ha arrancat en les províncies de Castelló i d’Alacant amb la visita dels tècnics i professionals als centres. De manera gradual anavem començant les sessions al Nord de Castelló, al Sud d’Alacant, per exemple, esta setmana l’activitat ha estat centrada en els col.legis CEIP Els Garrofers d’Elx, CEIP Santo Negro d’Elda, CEIP Jaume I de Vinarós, CEIP Sant Sebastià de Vinarós i CEIP San Bartolomé d’Orihuela.

També estan programades sessions ja a la província de València però en este cas per a després de les vacances de nadals, es dir, per a la segona setmana de gener.

La presentació oficial del programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport tindrà lloc la tercera setmana de gener, en lloc encara per determinar.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.