Porcar presenta la Guia Educadora per al curs 2017-2018

Porcar presenta la Guia Educadora per al curs 2017-2018La gran quantitat de propostes per a escolars que s’impulsen des de l’Ajuntament potencien Castelló com a ‘Ciutat Educadora’

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Enric Porcar, ha presentat en roda de premsa la Guia Educadora per al curs 2017-2018. La Guia Educadora és una eina per a les escoles, les AMPES i per a tota la comunitat educativa perquè “en aquest govern creiem que l’educació de Castelló és un dels pilars fonamentals”, ha expressat l’edil Porcar.

Aquesta ja es troba a les escoles en format cartell i tríptic perquè l’introduïsquen a les eixides i en les seues programacions anuals. Porcar ha declarat que amb aquesta “pretenem que tota la gent implicada en l’educació  tinga a l’abast totes les activitats educatives que llancem des de les diverses àrees de l’Ajuntament”.

La Guia Educadora s’articula en set àmbits referits a Salut Pública, Sostenibilitat Ambiental, Seguretat Pública, Promoció Cultural i Esportiva, Oci i Temps Lliure, Serveis a la Ciutadania i Concursos. Porcar ha anunciat algunes de les novetats que s’incorporen aquest any com “la prevenció a l’addicció a mòbils, tauletes i videojocs, la visita educativa a la marjal de Castelló, les campanyes de teatre escolar que s’obrin al públic de secundària, el projecte de patis igualitaris o les xarrades sobre ‘bullying’ que rellancem des del Pla Local de Convivència i Igualtat”.

A més, ha avançat altres projectes que exposarà més avant com el ‘Pintaescola 2017’ que comptarà amb la col·laboració del MIAU de Fanzara o l’entrada de Castelló en la Mostra Internacional del Cinema Escolar (MICE).

Porcar ha manifestat estar “molt content i orgullós pel fet que la corporació municipal ha entés i s’ha implicat en la importància de l’educació i per això vam declarar que Castelló es convertira en una ‘Ciutat Educadora’.

Per a obtindre més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament de Castelló de la Plana www.castello.es en l’apartat d’educació, Guia Educadora, ja que aniran incorporant-se més activitats.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.