Recepció al Club d’Atletisme Platges de Castelló

L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d’Esports, Enric Porcar, han rebut aquest matí als atletes del Club d’Atletisme Platges de Castelló després que aquests hagen finalitzat la millor temporada en la història del club.
atletas club playas castellón (1)
image-254502

Així, l’alcaldessa ha manifestat que “ens sentim molt orgullosos de tots vosaltres, sou el millor equip que tenim no només a nivell nacional, sinó també d’Europa. Vull animar-vos a seguir posant a Castelló en la cima de tot. Vosaltres sou Castelló”.

Per la seua part, el regidor d’Esports ha assenyalat que “enguany podríem haver fet recepcions pràcticament cada setmana, perquè heu guanyat allà on heu anat. Sou una de les coses positives de Castelló, un exemple a seguir i és tot un honor que el Platges siga de Castelló”.

El president del club ha agraït el fet de poder “compartir amb el nostre Ajuntament els èxits d’aquesta temporada, que ha sigut la millor en la història del club. Hem obtingut 14 títols de campions d’Espanya, 9 subcampionats i tres tercers llocs. Hem liderat totes les classificacions de la Federació Espanyola d’Atletisme i a nivell individual s’han aconseguit quasi 150 medalles. A més, a nivell internacional ha sigut el millor any”.

A la recepció han estat presents els atletes Pablo Torrijos, Alexis Sastre, Eric Peñalver i Victor Ruiz de l’equip absolut masculí; Cristina Ferrando i Feli Castellet de l’equip absolut femení; Axel Vives, Aimar Palma, Mihail Ciocan, Izan Ahicart i Kevin Sánchez de l’equip junior masculí; Zaida Beltrán de l’equip junior femení; Pablo Illan, Isaac Meriouch i Pau Arnau de l’equip cadet masculí; Elena Cruceta i Maria Merlos, de l’equip cadet femení; i Sergio Escuder i Miguel Beltran de l’equip de veterans masculí. A més, també han estat presents el president del club, Antonio Escrig, l’entrenador, Tomás Fandiño, i els directius José Ortuño, Claudio Veneziano i Toni Simarro.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.