Relleu gaudirà amb les semifinals del Circuit La Bolata

foto7365Arriba la fase final del III Circuit a Llargues La Bolata amb la disputa de les semifinals, a la localitat de Relleu, a la Marina Baixa.

Ahir a Callosa d’En Sarrià es disputava la última jornada de la fase regular que ha permés conéixer els enfrontaments de la fase de semifinals.

Els resultats que es produïen en aquesta cinquena jornada de fase regular eren éstos:

– Orba 9 – 10 Parcent
– Benidorm 10 – 4 Sella
– Murla 3 – 10 El Campello

La classificació de la lligueta, ha deixat a Benidorm com a líder en solitari amb 14 punts, seguit per El Campello amb 12. Aquéstos han sigut, sense dubte, els dos equips més forts de la fase regular, ara bé, en semifinals, i a una partida, pot passar qualsevol cosa. Sella i Parcent empataven en tercera posició amb 7 punts, però la victòria dels de Sella davant Parcent en la jornada de Senija fa que els de La Marina Baixa tinguen l’average a favor. Murla finalment quedarà fora de la lluïta de les semifinals, igual que Orba, descartat ja en alguna jornada anterior.

Classificació:
1 CPV Benidorm 14 punts
2 CPV El Campello 12 punts
3 CPV Sella 7 punts
4 CPV Parcent 7 punts
5 CPV Murla 3 punts
6 CPV Orba 2

SEMIFINALS

La classificació definitiva ha deparat que els enfrontaments de semifinals siguen éstos:
– Benidorm davant Parcent
– El Campello cavant Sella

Aquesta jornada de semifinals tindrà lloc el pròxim diumenge dia 9 de desembre al magnífic Carrer Major de Relleu, consistori que ja s’ha convertit en una clàssica escena dins d’aquest Circuit de Llargues La Bolata. Una mostra inequívoca de com l’ajuntament de Relleu recolza de manera incondicional la pilota valenciana, en concret les modalitats a ratlles que són les que allí històricament s’han jugat, així com, és també mostra de com d’actiu està el club de pilota local en els últims anys.

El programa del diumenge, dia 9, serà el següent:

-10.00 hores: Partida de juvenils
-12.00 hores: Benidorm davant Parcent
-15.00 hores: El Campello davant Sella

La final està prevista per al dia 23 de desembre a la localitat d’Orba (Marina Alta) i serà retransmesa en directe per Àpunt.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.