Reunió Mobilitat Sostenible i comerciants centre històric

València Notícies | Redacción.- El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, s’ha reunit amb l’Associació de Comerciants del Centre Històric este matí, en una trobada que ha discorregut amb un to “de total cordialitat” entre ambdues parts.

Imagen de la reunión.

En la línia de les reunions de treball que habitualment manté la regidoria de Mobilitat Sostenible amb tots els agents de la ciutat, s’han tractat temes com l’aparcament de la plaça de Bruges o la remodelació de l’entorn del Pla del Remei.

La regidoria de Mobilitat Sostenible i l’Associació de Comerciants del centre s’han emplaçat a treballar conjuntament en este darrer tema per a millorar este espai públic emblemàtic de la ciutat, de manera que es puguen millorar tots els aspectes comercials i d’accessibilitat possibles.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.