Ribó defèn que el govern “a la valenciana” ha millorat la vida de les persones i la situació macroeconòmica de l’Ajuntament

València Noticies | Redacció.- “El nou Ajuntament de València, gestionat per un govern “a la valenciana”, té una situació macroeconòmica infinitament superior a la que tenia amb el govern anterior, tal com han hagut de reconèixer, inclús, alts funcionaris que van visitar el consistori en Falles”. Amb estes paraules l’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat la seua disconformitat amb les declaracions del president estatal en funcions, Mariano Rajoy, qui ha assegurat “que és millor tornar a fer eleccions que tindre un govern a la valenciana”.

“Rajoy s’ha passat quatre mesos al divan i no pot dir un altra cosa”, ha afegit Joan Ribó qui, a més, ha lamentat que fins que no tinguem clar el nou govern estatal els valencians i valencianes no podrem parlar seriosament d’alguns assumptes importants per al desenvolupament econòmic de la ciutat com són l’eix Mediterrani i la connexió amb Terol. Per a Ribó, la situació actual també complica “avançar amb el soterrament de les vies de Serradora, el Parc Central i la resta de projectes en els quals està implicat el Govern estatal”.

Joan Ribó, alcalde de Valencia.
image-361845

Joan Ribó ha explicat que el partit que ell representa, Compromís, ha intentat la formació del govern fins a l’últim moment. “Hem intentat fer una última aposta però no ha sigut possible perquè tenim els diputats i diputades que tenim i no hem pogut fer mes”.

Pel que respecta a la situació política de l’Ajuntament de València, l’alcalde ha reiterat la seua petició als regidors del Grup Popular “que mantenen la ficció, ja que ocupen un càrrec públic tot i que són investigats en els tribunals per fets de caràcter il·lícit que s’hagen pogut cometre en el consistori”.

“És imprescindible netejar els problemes de corrupció que en són molts i tots vénen del mateix partit”, ha assegurat l’alcalde qui ha aprofitat l’ocasió per a recordar que els valencians i les valencianes som gent honrada i que tindre representants polítics en eixes condicions no beneficia la ciutadania>”.

Finalment, Joan Ribó, qui ha fet estes declaracions abans de començar la sessió plenària per a contestar les preguntes dels periodistes, s’ha manifestat satisfet pel relleu del portaveu del Grup Popular, que ja es va produir formalment a l’ultima reunió de la Junta de Portaveus, “perquè l’actual no està investigat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.