Ribó inaugura els certàmens CEVISAMA i Hàbitat als quals concorren 1660 expositors

Valencia Noticias | Redacción.- L’alcalde de València, Joan Ribó, ha afirmat hui en l’acte inaugural de CEVISAMA i Hàbitat que l’Ajuntament, conjuntament amb la Generalitat i Fira València, estan treballant per a dotar la institució firal valenciana de la millor figura jurídica i organitzativa que li permeta assolir objectius més ambiciosos, ”sempre des de la màxima transparència, el bon govern i la seguretat jurídica”.

Joan ribó en su discurso inaugural.
image-313243

Ha subratllat Joan Ribó, que ha presidit la inauguració amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, que CEVISAMA i Hàbitat, al costat de FIMMA Maderalia, que s’inaugura demà, reunixen més de 1.660 expositors en 183.000 metres de superfície expositiva. A més, ha assenyalat que “tot indica que s’aconseguirà una xifra rècord de visitants durant esta setmana en la qual els hotels de València i voltants han penjat el cartell «No hi ha habitacions»”.

Les tres fires esmentades, que estan agrupades amb la marca “Ens veiem a València 2016”, representen –tal com ha recalcat Ribó- els sectors productius tradicionals valencians: la ceràmica, el moble, el tèxtil, la il·luminació, l’equipament per a bany i la fusta, entre altres. “Estes indústries mostren l’esperit emprenedor que ens caracteritza a les valencianes i valencians: la innovació, la creativitat, l’obertura al món sense complexos, el treball estable i de qualitat o la protecció del medi ambient, que són els senyals d’identitat pels quals ens hauria de conéixer la resta d’Espanya i del món”.

Las tres ferias citadas, están agrupadas bajo la marca ' class=
image-313244

Ha dit més tard que una ocasió com la de hui és propícia per a recalcar “la importància d’esta institució centenària que és Fira València, de la qual jo presidisc el patronat com a alcalde de la ciutat, i que ha sigut durant estos 99 anys el millor aparador dels productes que s’elaboren a la nostra Comunitat, amb una activitat que repercutix positivament en tota la ciutat i les comarques del voltant”.

Eixa repercussió positiva de les activitats de Fira València en àmbits tan diferents com el muntatge i desmuntatge, la publicitat, el transport o l’hostaleria són les raons -ha puntualitzat Ribó– per a buscar una alternativa que permeta que l’activitat que generen certàmens firals com els inaugurats hui s’estenga a la major quantitat de setmanes al llarg de l’any amb noves propostes i reptes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.