Ribó: “L’Ajuntament defendrà els interesos de la ciutat en la próxima reunió del Consell Rector de la Marina”

València Notícies | Redacció.- L’alcalde de València, Joan Ribó, entén que el Ministeri d’Hisenda demane un intercanvi d’impressions prèvies a la reunió del Consell Rector de la Marina de València, “ja que per als representants del govern central serà la primera presa de contacte amb esta entitat”. El Consell Rector en un principi s’anava a celebrar demà, dimarts 16 de maig. Si bé, esta trobada s’ha postposat perquè els representants estatals han demanat temps per a repassar els punts de l’ordre del dia relacionats amb les qüestions econòmiques. En paraules de l’alcalde, “és absolutament normal perquè abans de parlar d’uns assumptes tant importants, com són els deutes de l’Estat, s’hauran d’informar”.

Joan Ribó ha fet estes declaracions, davant les preguntes dels periodistes durant la recepcció als representants del Vaixell de la Pau. Ha recordat que var ser el govern munipal el que va forçar esta reunió i que algunes de les persones que han de reunir-se no estaven fins ara com a representants de l’entitat.

“En eixa reunió parlarem de tot. I per suposat, dels més de 400 milions de deute, i de la forma d’afrontar-la; un assumpte que abans, en anteriors reunions, no s’ha abordat”, ha aclarit Joan Ribó.

En total a l’ordre del dia de l’esmentada reunió del Consell Rector de la Marina de València hi ha 20 punts, amb assumptes de gestió diària i altres com l’equilibri financer, ha explicat Ribó, qui ha assegurat que per a l’Ajuntament la posició d’eixida és que este deute es tracte como el de las Olimpíades de Barcelona o les Expos de Sevilla o Saragossa.

“València es una gran ciutat que ha acollit un esdeveniment de rellevància que s’ha de gestionar de la mateixa manera”, ha conclòs Joan Ribó, qui, en tot moment, ha ressaltat “la posició dialogant de l’Ajuntament, que vol abordar este problema defensat els interessos de la ciutat”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.