Rita Barberá: “No tinc cap intenció de deixar la política. Al contrari”

La senadora territorial del PP i exalcaldessa de València  Rita Barberá ha assegurat que malgrat que ha passat uns mesos de silenci imposat “respectuós, oportú i intel·ligent” segueix molt activa en política. “No tinc cap intenció d’anar-me’n. Al contrari”, ha assegurat.

Barberá, qui ha realitzat aquestes manifestacions en una roda de premsa per valorar la decisió del PSOE de cedir alguns dels seus senadors –un d’ells per Castelló– perquè ERC i Democràcia i Llibertat puguin tenir grup propi a la cambra alta, s’ha referit als lideratges actuals del PP valencià. En aquest sentit, preguntada per la seva visió del partit, Barberá ha comentat que “ha estat claríssima la bona gestió política i de partit” que està realitzant l’actual presidenta, Isabel Bonig, qui ha contribuït a recuperar la moral del partit. “Després dels mals resultats de les eleccions autonòmiques i municipals, el partit va sofrir un dur cop i calia aixecar de nou l’ànim dels militants, simpatitzants i votants”, ha dit.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.