Rodríguez: “El rugbi conjumina els valors d’integració i treball en equip que practica la Diputació de València”

València Notícies | Redacció.- El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, i la diputada d’Igualtat, Joventut i Esports, Isabel García, han rebut aquest dijous a jugadores i jugadors dels clubs de rugbi que es van proclamar campions d’Espanya amb les seleccions valencianes, en un acte on els responsables provincials han destacat el component “integrador, inclusiu i solidari” d’aquest esport.

Jorge Rodríguez ha felicitat a les jugadores i jugadors valencians de rugbi per la consecució dels campionats d’Espanya femení i masculí, manifestant que “el rugbi conjumina els valors d’integració, solidaritat, treball en equip i respecte que també practica la Diputació de València”.   “Sou un orgull per a nosaltres. No deixeu de tenir eixe esperit col·laboratiu i de portar el nom de València molt lluny”, ha destacat per la seua banda la vicepresidenta de la Corporació provincial, Mª Josep Amigó. Així mateix, la diputada d’Esports, Isabel García, ha confessat sentir-se orgullosa “per veure com l’esport recolzat per la Diputació arriba a cotes tan altes d’èxit”, destacant els valors d’un esport “que fomenta la igualtat sense distincions en tots els àmbits”.

•	El presidente, la vicepresidenta y la diputada de Deportes reciben a jugadores y jugadoras de los clubes representados en las selecciones valencianas que se han proclamado campeonas de España

 Els equips de categoria masculina sub 20 i femenina sub 18 s’han proclamat recentment Campions d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

De la mateixa manera, l’equip Seven sub 16 masculí ha quedat subcampió en el mateix campionat i en categoria femenina s’ha obtingut el tercer lloc, resultats que mostren l’alt nivell de joc i de competició de les formacions valencianes en els diferents perfils d’edat.

“El rugbi s’escriu amb ‘R’ de respecte. Es caracteritza per l’esperit esportiu, el treball en equip. És un gran honor per a nosaltres aquesta recepció, pel suport rebut i l’esforç realitzat, que té la seua recompensa”, ha subratllat el president de la Federació de Rugbi, José Luis López. La Corporació provincial recolza des de fa anys a la Federació a través de la seua línia de subvencions a entitats i clubs esportius.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.