Rosa García: “El Consell no pot justificar-se en la ‘herència rebuda’ per a no millorar la gestió i l’eficiència del Servef”

València Noticies | Redacció.- La diputada de Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes, Rosa García, ha afirmat ahir que “el Consell no pot justificar-se en la ‘herència rebuda’ per a no prendre cap mesura que millora li gestió i l’eficiència del Servof”. “Els temes relacionats amb l’ocupació semblen ser els grans tabús del totpoderós Pacte del Botànic”, ha assenyalat la diputada durant la seua interpel·lació al conseller d’Economia, en la qual ha reclamat més mesurades “per a solucionar el problema dels valencians, que és l’atur”.

Rosa García, diputada de Ciudadanos en Les Corts.
image-377506

En aquest sentit, ha explicat que “el Servof, que hauria de ser l’instrument per a intentar pal·liar la xacra laboral, ha fracàs en la seua missió de ser un referent en la creació d’ocupació”, ja que “l’ocupació que genera este organisme és temporal i precari”. “Aproximadament, el 90 per cent dels llocs de treball que crea són temporals, i gran part dels mateixos ni tan sols superen el mes de durada. A més, sembla que la seua especialitat és cobrir llocs que no requereixen formació alguna”, ha indicat la diputada, qui també li ha retret que la seua “Conselleria haja ignorat a majors de 55 anys, parats de llarga durada i dones que procedeixen de l’àmbit domèstic”.

“Sé que ens diran que tot açò és la seua ‘herència rebuda’, però l’any que quasi ha passat des que van entrar en el Consell, el seu ‘Govern del canvi’ tampoc sembla haver fet molt per a remeiar aqueixa herència”, ha assegurat Rosa García, al mateix temps que ha recordat que “augmentar el pressupost simplement no és la solució, sinó que cal tenir idea d’en què gastar els diners”. Sobre este tema, ha avançat que C’s presentarà una moció per a “aconseguir que el Servof complisca amb la seua funció, amb la creació d’un vertader cos tècnic d’especialistes en Ocupació i Orientació, formats en selecció de personal i Recursos Humans, que genere autèntics itineraris de col·locació personalitzats, en funció de les aptituds i capacitats dels demandants d’ocupació”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.