Sánchez destaca l’impacte turístic i econòmic que el partit de futbol entre Espanya i Anglaterra tindrà per a la província 

101915 presentacion partido españa inglaterra
image-242002
Vicente del Bosque presenta en la Diputació d’Alacant aquest partit amistós que es disputarà al Rico Pérez el pròxim 13 de novembre

La Costa Blanca dóna ple suport a la Selecció Espanyola de Futbol que el pròxim divendres 13 de novembre disputarà a l’Estadi José Rico Pérez d’Alacant un partit amistós contra Anglaterra. El president del Govern provincial, César Sánchez, ha presentat aquest matí, junt amb el seleccionador nacional, Vicente del Bosque, aquest duel, que tindrà un important impacte econòmic i turístic per al territori.

En aquest sentit, Sánchez ha destacat que “l’esdeveniment tindrà una gran repercussió per a la província, en general, i per a la ciutat d’Alacant, en particular, i això cal aprofitar-ho per a promocionar la Costa Blanca en tot el món”, perquè, com ha assenyalat, “el partit tindrà una gran repercussió internacional i es retransmetrà en horari de màxima audiència en els mitjans de comunicació d’Anglaterra, principal mercat internacional emissor de turistes cap a la Costa Blanca”. A més, el president ha recordat la gran quantitat de ciutadans britànics que resideixen actualment a la nostra província.

Durant la presentació del partit, en què s’ha exposat el trofeu que va guanyar la Selecció Espanyola en l’Eurocopa de 2012, Sánchez ha anunciat que el Patronat Costa Blanca aprofitarà la seua presència en la fira World Travel Market de Londres, al començament del pròxim mes de novembre, per a dur a terme una potent campanya de difusió d’aquest partit, “que constitueix una font de promoció d’incalculable valor que cal aprofitar”, ha afegit el president.

D’altra banda, el màxim dirigent provincial ha agraït a la Federació Espanyola de Futbol la seua aposta per la província d’Alacant com a escenari per a acollir el partit i ha lloat els valors de moderació, intel·ligència i saviesa que representa el seleccionador nacional i que són un exemple per als joves.

Nombrosos alcaldes, regidors, representants del món del futbol, associacions i mitjans de comunicació han assistit a l’acte, on també han participat el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Vicente Muñoz, el vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, i el president de l’Hèrcules, Carlos Parodi.

Del Bosque ha aprofitat la seua primera visita oficial a la Diputació d’Alacant per a signar en el Llibre d’Honor de la institució provincial i obsequiar el president amb una samarreta de la Selecció Espanyola signada per ell.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.