banner_990x90_EFE (1)

Sandra Gómez anuncia que no tornaran a celebrar-se macrofestes en els terrenys d’adif en el Grau de València

S’ha reunit amb representants de l’Associació de Veïns Grau-Port

tomas-aereas-151_1
image-292687
La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ha anunciat hui que no tornaran a celebrar-se macrofestes als terrenys d’ADIF en el Grau de València, després de reunir-se amb el regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana. L’anunci s’ha produït després que la regidora de Protecció Ciutadana es reunira amb representants de l’Associació de Veïns Grau-Port als quals ha comunicat la “ferma decisió de l’Ajuntament de València de no tornar a autoritzar cap tipus de festa en un solar com el d’Adif”, ha indicat Sandra Gómez.

“Hem recuperat la competència per a autoritzar este tipus de festes i la meua intenció és que la ciutat no torne a acollir esdeveniments d’eixes característiques en un emplaçament com els terrenys d’ADIF,” ha precisat la regidora Sandra Gómez, que també ha anunciat un augment de la vigilància policial en aquells punts del barri on es practica botellot els caps de setmana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.