BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Sandra Gómez aposta per reforçar els servicis d’atenció a la ciutadania

València Noticies | Redacció.- La primera tinent d’alcalde i regidora d’Informació i Defensa de la Ciutadania, Sandra Gómez, ha apostat hui per reforçar l’atenció ciutadana i la pàgina web municipal per a “seguir avançant en la millora de la prestació del servici que s’oferix als ciutadans i ciutadanes”.

Sandra Gómez, que ha visitat hui els treballadors i treballadores de les àrees que integren esta regidoria, ha assenyalat que l’Ajuntament ha de seguir “ajustant-se a les vertaderes necessitats de les persones que utilitzen els canals de comunicació, informació i tramitació municipals”.

Sandra Gómez durante su visita.
image-419510

Ha explicat que l’objectiu d’esta delegació és “aconseguir que els ciutadans i ciutadanes disposen d’una informació més transparent i accessible que permeta obrir canals de comunicació i que acoste l’Ajuntament a la ciutadania”. D’esta forma, ha explicat que la “intensificació en la utilització dels mitjans tecnològics i la simplificació dels procediments administratius, permetran que el nostre ajuntament siga una administració propera, accessible i eficaç”.

Entre els reptes que ha marcat, ha situat “implantar un nou sistema de registre telemàtic i sense papers o l’actualització de la pàgina web perquè tinga major accessibilitat i gestió de xarxes socials”. Referent a açò, ha precisat que el disseny de la nova web “ja està desenvolupat, i només falta implementar les eines tecnològiques que suporten les noves funcionalitats”.

Així mateix, ha destacat que el nou catàleg de procediments suposarà “major transparència, seguretat jurídica, uniformitat i simplificació dels tràmits” i ha apostat per “seguir ampliant horaris d’atenció a través del 010 per a millorar el servici”. En esta línia, ha ressaltat l’èxit del nou horari d’atenció del Telèfon 010 que, juntament amb la informació a través d’Internet i els servicis d’informació presencial, en les oficines situades en l’edifici de l’Antiga Fàbrica de Tabac i en la casa consistorial, “formen els tres pilars en què es fonamenta l’activitat del Servici de Societat de la Informació”.

Des del mes de març, el Telèfon 010 comença a les 8.30 hores i, així, s’ha establit una major correspondència entre l’horari del servici d’informació i l’activitat administrativa municipal perquè els usuaris siguen dirigits al departament municipal corresponent, de manera que es facilita la solució de les gestions.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.