Sandra Gómez destaca la important labor dels sindicats en la creació d’ocupació de qualitat

València Notícies | Redacció.- La Fundació Comunitat Valenciana del Pacte per l’Ocupació ha organitzat la conferència “El paper dels agents socials en les polítiques actives d’ocupació”, celebrada este matí a la Universitat de València amb motiu de la recent celebració de l’1 de maig, Dia del Treball. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, encarregada de clausurar la jornada, ha ressaltat que el seu objectiu és “posar en valor tot el treball i la contribució dels sindicats de classe en l’elaboració de les polítiques actives d’ocupació a través del diàleg social a l’Ajuntament de València”.

Gómez ha ressaltat l’important paper que juguen les organitzacions sindicals, “no solament en matèria de negociació col·lectiva i de diàleg social, sinó també per a generar espais de reflexió i debat on, com a organitzacions, teniu tant que aportar”.

Jornada 'El papel de los agentes sociales en las políticas activas de empleo' con motivo del Día del Trabajo.

La conferència ha comptat amb l’assistència, participació i col·laboració  d’UGT i CC.OO del País Valencià i de la Comissió Executiva Confederal de tots dos sindicats. D’esta manera, membres d’UGT i CC.OO han intervingut durant l’acte, concretament Ramón Gorriz, secretari d’Acció Sindical de la Comissió Executiva Confederal de CC.OO, i María del Carmen Barrera, secretària de Polítiques Socials, Ocupació i Seguretat Social Comissió Executiva Confederal UGT.

Les taules de debat les han moderat Ana María García Alcolea, de la Secretaria d’Ocupació Comissió Executiva CC.OO País Valencià, i Pilar Mora Martínez, de la Secretaria d’Ocupació, Formació i Igualtat Comissió Executiva UGT País Valencià.

Diàleg social, base de la creació d’ocupació

El diàleg social ha sigut un dels temes principals de debat en la celebració d’esta jornada. Gómez ha posat l’accent que “el diàleg social és la base fonamental per a l’elaboració de polítiques actives d’ocupació”, i ha apostat per “treballar de forma conjunta amb l’objectiu de millorar la realitat laboral de la nostra ciutat a través del diàleg social”.

Per a concloure, la regidora ha reiterat el seu compromís amb els agents econòmics i socials, i ha destacat que “qui millor que els agents econòmics i socials per a col·laborar en l’elaboració del full de ruta per a la generació d’ocupació de qualitat, per a dissenyar estratègies que puguen brindar oportunitats a aquells col·lectius de treballadors que més complicat ho tenen”. L’eina adequada per a açò és el Pacte per a l’Ocupació a la Ciutat de València, del qual formen part, a més d’UGT i CC.OO, el sindicat USO i la Confederació Empresarial Valenciana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.