Se suspén l’ambientació musical en acústic a la Falla municipal entre hui i dissabte

València Notícies | Redacció.- L’ambientació musical en acústic programada en la falla gran municipal per a hui, demà i dissabte de vesprada s’ha suspés finalment a instàncies de l’Àrea de Protecció Ciutadana.A instancia del área de Protección Ciudadana.

La Regidoria de Cultura Festiva havia plantejat que l’espectacle de llums i so realitzat sobre la falla municipal l’any passat es convertira enguany en una ambientació musical amb la participació dels grups La Habitación Roja, Smoking Souls i Tórtel per enfortir una programació festiva plural durant la setmana gran de Falles.

Des de la Regidoria s’agraïx la bona acceptació que havia tingut esta proposta, es lamenta la suspensió i es reitera el compromís per realitzar la millor programació per a una celebració que ja és Patrimoni Immaterial de la Humanitat.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.