BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Se suspén l’intent d’entrar al llibre Guinness dels Rècords en cuinar 3.000 paelles alhora

València Notícies | Redacció.- Els organitzadors de l’intent de rècord Guinness de cuinat de paelles simultànies  han decidit la suspensió de l’esdeveniment.

la-decision-la-han-tomado-ante-la-imposibilidad-de-satisfacer-todas-las-crecientes-exigencias-necesarias-para-batir-el-record
image-424606

La decisió l’han presa davant la impossibilitat de satisfer les creixents exigències necessàries per batre el rècord, que han dificultat l’assistència massiva, així com la coincidència amb uns altres esdeveniments multitudinaris en la ciutat en les hores prèvies i posteriors a la que s’havia programat esta activitat.

Des de la Junta Central Fallera es reconeix i s’agraïx l’extens treball fet per La Fallera per la seua gran implicació i per donar viabilitat al repte del rècord. En la mateixa línia, des de l’organisme autònom també es vol agrair i posar en valor l’esperit festiu de totes les persones que havien fet la reserva per participar en l’esdeveniment.

Amb motiu de la celebració de partits de futbol del València Club de Futbol al camp de Mestalla i del Llevant Unió Esportiva al Ciutat de València i la carrera solidària contra el càncer l’Ajuntament mantindrà el dispositiu d’aparcaments que la Policia Local havia preparat per donar servici als aficionats.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.