Sella acull la presentació de la XXIX lliga de Perxa

foto7017La població de Sella, en concret, el seu ajuntament serà l’escenari on demà dimecres, dia 18 de juliol es presentarà una nova edició de la Lliga a Perxa, en este cas la que fa 29, baix el patrocini, com és habitual, de la Diputació d’Alacant.

El xicotet poble de la Marina Baixa, d’uns 700 habitants, ha estat des de sempre un dels grans protagonistes en la creació, i participació molt activa en aquesta competició. Ja a l’any 1986, el club d’aquesta localitat assolia el seu primer títol de campió en la màxima categoria, que repetiria després en les edicions de 1993, 1996, 2007, 2008, i després des del 2013 fins l’edició de l’any passat, ambdues incloses. Un total de 10 títols en primera que fan d’aquest club el millor en aquesta modalitat. Merescut per tant el poder rebre enguany la jornada de finals que tindrà lloc al mes de novembre, i en la que de segur, el consistori local es bolcarà, com és habitual.

Pel que fa la lliga de 2018, hem de continuar parlant de Sella, ja que, és de nou el club d’aquesta població el que més equips aporta, amb un total de 5 formacions, destacant les tres que lluitaran en la màxima categoria.Crevillent, Mutxamel i Relleu, amb dos equips, són els que segueixen en el ranking de nombre d’equips. Un total de 22 equips dividits en tres categories formaran enguany el Trofeu Diputació d’Alacant, amb 5 equips en 1ª, 9 en la 2ª i 8 en 3ª.

Arranca la lliga este pròxim cap de setmana i s’allargarà, com deiem, fins novembre quan es disputen les tres finals a la Plaça Major de Sella.

L’acte de presentació tindrà lloc este dimecres 18 de juliol, a partir de les 20.30 hores al consistori de Sella.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.