Sentim els Parcs apropa el blues, soul, country i folk metal a peu de carrer

07-04-2017 Cartell Sentim els Parcs, abrilLa campanya de dinamització ambiental, cultural i esportiva d’espais verds arriba este mes a la plaça del Chalet i el parc Manuel Babiloni

Sentim els Parcs, la campanya de dinamització d’espais verds, places i parcs de la ciutat de Castelló, segueix aquest mes d’abril amb una sèrie d’activitats ambientals, culturals i esportives. Després de la jornada de la setmana passada celebrada a la plaça Botànic Calduch, la campanya arriba a la plaça el Chalet i al parc Manuel Babiloni.

El proper diumenge 9 d’abril la campanya es desplaçarà a la plaça el Chalet i comptarà en la part esportiva amb una exhibició de birles a càrrec de la Federació Jocs-Esports Tradicionals de la Comunitat Valenciana. La jornada també incorporarà activitats de sensibilització mediambiental i un concert de Two for blues, un duo de blues i country format per Santi Huguet i Agustín Ahis.

La campanya farà un aturada de dues setmanes per les festes de Pascua i es reprendrà el diumenge 30 d’abril al parc Manuel Babiloni. En aquest cas serà el Club d’Atletisme Playas de Castellón qui col·laborarà en la secció esportiva amb llançaments d’atletisme. Lèpoka serà el grup de folk metal que posarà punt i final a les activitats de la campanya al mes d’abril.

L’horari de les activitats es manté com a les anteriors edicions, d’11:00 a 14:00, i els concerts començaran a les 12:30. Sentim els Parcs és una proposta d’activitats alternatives d’oci per a públic familiar i adult, que cada diumenge de la setmana pretén promocionar l’ús social dels parcs i jardins de la ciutat, fomentar l’esport i  potenciar la cultura amb concerts de grups locals. A la campanya col·laboren les regidories de Sostenibilitat Ambiental, Cultura i Esports, encapçalades per les regidores Sara Usó i Verònica Ruiz, i el regidor Enric Porcar, respectivament.07-04-2017 Cartell Sentim els Parcs, abril

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.