Simó es reuneix amb l’associació de veïns de Maestría per a avaluar les obres de reforma integral del barri

Rafa Simó_visita maestria 2El regidor destaca que es tracta d’un dels projectes de major envergadura amb una inversió d’1,4 milions

El regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó, ha mantingut una reunió amb representants de l’associació de veïns Maestría i de l’AMPA del col·legi Exèrcit per a abordar l’evolució de les obres que suposaran una reforma integral del barri gràcies a una inversió econòmica d’1,4 milions d’euros a més de l’engegada de la primera superilla de la ciutat, un nou concepte de mobilitat que passa per pacificar el trànsit a l’interior dels barris a través de l’establiment de sentits de circulació oposats per trams del mateix carrer per a evitar que es convertisquen en vials de pas. D’aquesta manera, es permet la circulació de vehicles a motor per tots els carrers però preferentment del tràfic residencial.

 

Els veïns han traslladat dubtes, suggeriments i queixes a l’edil d’Ordenació del Territori, qui ha manifestat que comprèn les molèsties que suposen per al barri però ha recordat que “són normals dins d’un projecte de l’envergadura del que s’està executant en Maestría”, per açò ha agraït “la comprensió i paciència per part del veïnat per a poder executar aquesta reforma”.

 

Cal recordar que el projecte inclou la millora de serveis públics com la xarxa de clavegueram, la qual cosa suposa l’obertura de rases i el tancament al tràfic dels vials. Simó ha estat acompanyat per dos arquitectes municipals que han explicat que hi ha altres treballs previs, com la revisió amb càmeres intel·ligents de la xarxa de clavegueram, o la descàrrega de material que obliguen a tallar carrers per a facilitar aqueixes tasques i evitar demores en l’execució de les obres. En aquest sentit, està previst que, si no hi ha contratemps, puguen estar acabades a la fi de novembre o principis de desembre.

 

La reforma integral de Mestratge s’executa sobre un àmbit d’actuació de 14.100,00 metres quadrats que comprèn els carrers Félix Breva, Lepanto, Jorge Juan, Barrachina, Arquitecte Ros i Vázquez Mella. Aquesta obra té com a objectiu principal el garantir l’accessibilitat i facilitar la seua utilització com a espai lliure, ampliant els espais per als vianants i regularitzant el traçat de les calçades. A més, permetrà eliminar quadres, pals i línies aèries.

 

 

Castelló, 15 de juny de 2017

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.