Steady Jazz Trio i Jesús Santandreu inicien el nou cicle ‘Jazz a poqueta nit’ dedicat als músics valencians

El Péndulo | Redacció.-  “Jazz a poqueta nit” és el nou cicle del Palau de la Música dedicat als músics de jazz valencians. Comença este diumenge (20:00 hores) amb una de les formacions amb més tradició del jazz valencià, el Steady Jazz Trio, que a més compta amb la col·laboració del gran saxofonista tenor Jesús Santandreu. Un artista que destaca tant en la interpretació musical, com en la faceta de pedagog o arranjador. Recentment va dirigir a l’Orquestra de València dins del Festival de Jazz 2016. Les pròximes cites d’este cicle seran protagonitzades per Kiko Berenguer Quartet, Ricardo Belda i Arantxa Domínguez i Naima Trio.

Steady Jazz Trio. (Foto-Rafa Aparisi).

Steady Jazz trio està format pel contrabaixista José Juan Álvaro, el bateria Vicent Cortina i el pianista Vicent Lluís Fontelles. Va nàixer a finals dels anys vuitanta, amb la intenció d’experimentar les possibilitats de gèneres tan diversos com la música tradicional o la clàssica. Influïts pels grans instrumentistes i compositors jazzístics, el trio aborda tot tipus d’estàndards, desenvolupant una visió pròpia dins d’una interpretació lliure. Per la seua banda, Jesús Santandreu és també compositor expert en música de cambra, big band, orquestra simfònica i de vent. Ha fet estrenes a Brasil, Taiwan, EEUU, Xina, Portugal, Alemanya, Colòmbia i Espanya. Té el Màster en arts en direcció simfònica per la Midle Tennessee State University i és llicenciat superior en música pel Berklee College of Music a Boston. A més, treballa com a compositor resident, i com a director assistent per a la Dunshan Symphonic Wind Orchestra.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.