Tancament al trànsit de l’Avinguda dels Tarongers

València Notícies | Redacción.- L’avinguda dels Tarongers, en el tram comprés entre els carrers del Beat Juan Grande i del Pare Antón Martín, estarà tancada al trànsit diumenge que ve a partir de les 7 hores amb motiu de la celebració de la carrera Sanitas Marca Running Series.Plano de la carrera.

Este diumenge 17 de desembre, de 9:00 h a 10:30 h, té lloc la V Carrera Sanitas Marca Running Series, que consta de deu quilòmetres i un recorregut que passarà per avingudes com la dels Tarongers i Blasco Ibáñez, així com part de la zona del Marítim. Per altra banda, d’11:00 h a 12:00 h es desenvoluparan les carreres infantils a la zona de meta.

De 7:00 a 9:00 h del matí, i per a procedir al muntatge de l’eixida i la meta, es tancarà al trànsit l’avinguda dels Tarongers sentit V-21, entre els carrers del Beat Juan Grande i del Pare Antón Martín. I fins a les 13:30 h aproximadament esta zona romandrà tancada.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.