Tomàs de los Santos i Notari reunixen univers estellesià i vitalisme en la nova cita del cicle ‘Canço’

El Péndulo | Redacción.- Tomàs de los Santos i Josep Lluís Notari protagonitzen una nova cita del cicle Cançó del Palau de la Música. Pujaran demà dijous (a les 21:00 hores) a l’escenari de la Sala Rodrigo per interpretar les cançons dels seus projectes ‘Dones i dons’ i ‘L’Arcàdia de Syntagma’, que reunixen l’univers estellesià, el vitalisme i les idees pròpies.

Cartel del evento.
image-361299

D’esta manera, Tomàs de los Santos aposta pels versos d’Estellés que parlen de dones lluitadores, resistents, vitals, tendres…. Mentres que Notari utilitza en el seu treball les lletres compromeses i la música vitalista. Les següents cites del cicle seran el 21 de maig i pujaran a l’escenari Pau Alabajos i Cesk Freixas i en el mes de juny actuaran, el dia 2, Òscar Briz & Tremole: Novembre Elèctric + Hèctor Serra, concloent el cicle el dia 18 amb l’actuació de Gener i Maria Arnal.

 Tomàs de los Santos és un cantautor emergent en l’actual escena de cançó d’autor en valencià. Porta fent cançons molts anys i cantant en cercles íntims o reduïts. En el segon semestre de 2013 enregistra amb Borja Penalba el seu primer treball, ‘Dones i dons’, Premi Ovidi Montllor 2014 Millor Disc de Cançò. Josep Lluís Notari és un cantautor de la Vilavella que defensa la música en valencià com a mitjà per transmetre la seua visió de la cultura i l’estat social actual, a més de fer memòria de la terra on ha nascut i on viu el dia a dia.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.