Torna Barenboim al Palau de la Música amb un recital i un concert amb l’Orquestra de València

El Péndulo | Redacció.- El pianista i director de música Daniel Barenboim torna hui dimecres (19:39 hores) al Palau de la Música de València, per interpretar amb el seu nou piano un recital amb les sonates núm. 9, núm. 16 i núm. 19 “Gasteiner” de Franz Schubert. Es tracta d’un instrument amb les cordes rectes i paral·leles, en lloc de les diagonals tradicionals, fruit de la inspiració després de tocar a Itàlia un piano restaurat de Franz Liszt.Daniel Barenboim ensayando con la OV.

L’endemà, dijous, tornarà a la Sala Iturbi amb l’Orquestra de València, per tocar el Concert núm. 5 “Emperador” de Ludwig van Beethoven, sota la direcció del maestro Yaron Traub. La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, assistirà a estos programes, que constituïxen dos les cites més esperades de la programació del 30é aniversari de l’auditori valencià. En el programa del dijous, també es podrà escoltar la Simfonia núm. 6 “Pastoral” del geni de Bonn.

Barenboim és un dels músics més volguts pel públic valencià i té una especial vinculació amb la ciutat des que debutara amb l’Orquestra de València el 15 d’octubre de 1959 al Teatre Principal, inaugurant el curs de la Societat Filharmònica. Ha actuat al Palau de la Música en 9 ocasions des del seu debut en 1989, tres d’elles amb l’Orquestra de València en concerts commemoratius del 20é aniversari del Palau de la Música i del bicentenari del naixement de Franz Liszt.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.