Torrent se suma a la campanya de divulgació del Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguda per la Generalitat

torrent-se-suma-a-la-campanya-de-divulgacio-del-objectius-de-desenvolupament-sostenible-promoguda-per-la-generalitat
image-434935

“És important que, des de les administracions públiques, es treballe per a territorialitzar i generar aliances, per així aconseguir el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”. Així ho ha destacat el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, durant la presentació de la campanya dels ODS que s’ha realitzat a Torrent. Un acte ha participat l’alcalde d’este municipi, Jesús Ros; el regidor de Transparència, Alfred Costa; i la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Torrent s’uneix a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible que promou la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. En este cas, esta localitat treballarà i liderarà l’objectiu 16, vinculat amb la pau i la justícia.

Buyolo ha explicat que des de la conselleria s’està treballant “per a informar a la ciutadania de la necessitat d’unir esforços, des de les administracions públiques, per a aconseguir un món més just”. El director general de Cooperació ha remarcat la importància de donar a conèixer els ODS per a així “transformar el món en una triple dimensió: social, mediambiental i econòmica”.

L’Aliança de Ciutats és una iniciativa del Consell per a implicar als ajuntaments en la sensibilització a la societat valenciana sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides (ONU) i així posar fi a la pobresa, lluitar contra les desigualtats, la injustícia i fer front al canvi climàtic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.