Trànsit establix un dispositiu especial amb motiu de la Setmana de la Mobilitat

València Noticies | Redacción.- Els actes previstos per al diumenge que ve amb motiu de la celebració de la Setmana de la Mobilitat (14 al 22 de setembre) inclouen un dispositiu especial del Centre de Gestió de Trànsit perquè les activitats programades transcórreguen amb tota normalitat i sense afectar la marxa quotidiana de la ciutat.

La primera de les disposicions afecta la plaça de l’Ajuntament, que es tallarà al trànsit rodat, com es fa habitualment cada últim diumenge de mes, entre les 09:00 i les 20:00 hores. La Fira estarà oberta des d’esta vesprada fins al diumenge, i inclourà sortejos, regals, teatre, música, titelles… L’alcalde, Joan Ribó, l’ha inaugurat este matí, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

plano-de-la-peatonalizacion
image-421475

La Setmana de la Mobilitat inclou la celebració del Dia de la Bicicleta, que enguany arriba a la seua XX edició. En este context, s’ha organitzat una marxa ciclista, entre les 10:00 i les 12:00 hores de diumenge. L’itinerari previst per a la trobada de bicis obligarà a tallar també al trànsit rodat els dos passos inferiors del passeig de la Petxina, i la via de servici de la Petxina amb la Gran Via Ferran el Catòlic (el pas inferior d’Àngel Guimerà des del carrer de Quevedo es mantindrà obert).

Finalment, la patinada popular que eixirà des de la plaça de l’Ajuntament també diumenge a partir de les 18 hores, inclourà una sèrie de talls de trànsit en la ronda interior de la ciutat. L’itinerari previst recorrerà els carrers del Marqués de Sotelo, Xàtiva, Guillem de Castro, la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria, la plaça de Tetuan, carrer de la Pau, Poeta Querol i carrer de les Barques, per a retornar a la plaça de l’Ajuntament. Els talls de trànsit es produiran segons vaja passant el grup de patinadors, i el pas de vehicles es restablirà i s’anirà regularitzant en virtut de la marxa d’estos.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.