Trànsit establix un dispositu especial per al concerts de la Setaman de la Mobilitat

València Notícies | Redacció.- Amb motiu de les activitats de la Setmana de la Mobilitat d’este cap de setmana, el Centre de Gestió de Trànsit ha informat dels talls en la circulació per als pròxims dies. El divendres i el dissabte, a partir de les 17 hores, es procedirà al tall complet de la circulació de la plaça de l’Ajuntament amb motiu dels concerts previstos; mentre que el diumenge el tall en la circulació serà l’habitual de l’últim diumenge de cada mes.

Tant el divendres, Dia sense Cotxes, com el dissabte es realitzaran diferents concerts a la plaça de l’Ajuntament al llarg del dia amb motiu de la Setmana de la Mobilitat, impulsada per la Regidoria de Mobilitat Sostenible. Per això, els dos dies, des de les 9.30 hores fins a les 16.30 h es tallarà la circulació davant de l’edifici consistorial, entre els carrers de la Sang i del Periodista Azzati. A la vesprada, a partir de les 16.30 h es procedirà a senyalitzar el tall total de la circulació de la plaça de l’Ajuntament, que es farà efectiu des de les 17 h fins a la finalització dels concerts i l’eixida dels assistents, prevista entorn de les 21 h. Este tall inclou també el desviament de les línies de l’EMT.

Els concerts previstos per al divendres són, a les 10.30 h, “Especial l’EMT a l’escola”, amb la participació dels ninots Superbusina i Superbús i amb l’actuació de Ramonets, i a la vesprada, a les 18.30 h, serà el concert “Secundària es mou”, amb l’actuació del raper Arkano i altres convidats especials. Mentre que el dissabte, a les 11 h, es realitzarà també a la plaça de l’Ajuntament la “Matinal EMT” amb les actuacions de Dani Miquel i Senior i El Cor Brutal, i a les 19 h serà el concert de l’Orquestra de València, “Una plaça de cinema”.

Pel que fa al diumenge, es procedirà al tall de la circulació de la plaça de l’Ajuntament, com és habitual cada diumenge últim de mes. Des del Centre de Gestió de Trànsit s’informa que, amb la finalitat de reduir el nombre d’autobusos que entren a la plaça de Sant Agustí, s’habilitarà un accés per a l’EMT a l’avinguda del Marqués de Sotelo des del carrer de Xàtiva.

Volta a Peu Sant Marcel·lí i Sant Isidre.

 Volta a Peu Sant Marcel·lí i Sant Isidre

 Amb motiu de la 41 edició de la Volta a Peu Sant Marcel·lí i Sant Isidre que se celebra el pròxim diumenge, de 9 a 10.30 hores, s’ocuparan diferents vies per on transcorre el recorregut. El muntatge de l’eixida i de la meta, a l’avinguda de Tres Creus -enfront del pàrquing del cementeri- i al pàrquing del cementeri municipal respectivament, està programat de 6.15 a 9 h.

En el recorregut de la volta s’ocuparan vies com ara l’avinguda de Tres Creus, l’avinguda del Doctor Tomás Sala, Sant Vicent Màrtir des de Tomàs Sala fins al carrer de l’Arquebisbe Olaechea, el carrer de Salvador Perlés, el carrer de Pius IX, camí nou de Picanya o el carrer de l’Arquitecte Segura de Lago.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.