banner_990x90_EFE (1)

Transparència acorda amb les facultats de Dret la promoció del Tribunal de Les Aigües

alcaraz_derecho
image-283016

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, i el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, han mantingut una reunió amb els degans de Dret de les universitats públiques valencianes.

Els representants de les universitats públiques han acollit la proposta de la conselleria de col·laborar en diferents activitats i projectes d’interés mutu amb gran satisfacció.

El conseller ha destacat que l’acord establix la celebració de trobades sistemàtiques amb el Tribunal de les Aigües, “un gran monument jurídic valencià i europeu”, que permetrà establir un contacte fluid entre els membres d’este tribunal amb els alumnes i professors d’estes facultats.

Així mateix, Transparència obrirà una línia pressupostària a partir de la pròxima primavera “perquè les facultats de Dret públiques i privades puguen accedir a diferents ajudes i subvencions per a la realització d’activitats relacionades amb el Dret Valencià, el foment de l’autogovern o en matèria de responsabilitat social”.

La línia de treball “més interessant i innovadora” en la que col·laboraran les institucions a llarg termini serà l’estudi de tota la legislació aprovada per la Comunitat Valenciana a partir d’un anàlisi del desenvolupament de les competències estatutàries al llarg d’estes dècades d’autogovern. Alcaraz ha explicat que este exercici d’anàlisi posarà de manifest les dificultats que han sorgit durant estos anys en la seua aplicació, problemes de validesa d’algunes normes o possibles solapaments: “donarà lloc a un altre tipus d’activitats en les universitats, com la formulació de recomanacions, la millora de la qualitat legislativa, la realització de jornades i congressos o de publicacions que arrepleguen estes recomanacions per al futur”, ha conclòs el conseller.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.