Transparència convoca subvencions per a difondre l’Estatut d’Autonomia i la divulgació del Dret Foral Civil Valencià

– Estes ajudes van destinades a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana

– El pressupost total ascendeix als 50.000 euros i, amb açò, s’organitzaran congressos, jornades o trobades per a les entitats locals beneficiàries

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha aprovat la convocatòria de subvencions per a la realització d’actuacions vinculades amb la difusió i el desenvolupament de l’Estatut d’Autonomia, així com també per a la divulgació i la recuperació del Dret Foral Civil Valencià, que es posarà en marxa durant l’exercici 2016.

Estes ajudes van destinades a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana. A més, compten amb un pressupost que ascendeix als 50.000 euros. És per això que, des del Consell, s’aposta per a donar suport a les mancomunitats com a associacions de municipis.

En este sentit, estes subvencions comptaran amb actuacions com congressos, trobades, jornades, xarrades, conferències o taules redones. I, també, amb l’edició de publicacions relacionades amb les anteriors accions.

Unes ajudes que prioritzen les activitats i les publicacions que es realitzen amb valencià. Entre estes activitats es plantegen accions per a que, els xiquets i les xiquetes de la Comunitat Valencia, es relacionen amb el coneixement del Dret Foral Civil Valencià.

Estes subvencions conten amb clàusules de caràcter social, tal com es planteja amb l’avantprojecte per al Foment de la Responsabilitat Social.

Tot aquell interessat deurà de presentar la sol.licitut a partir de demà i tindrà un termini màxim que s’allargarà fins al pròxim 8 de setembre.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.