Uchida i la Mahler Chamber Orchestra inicien la Temporada d’Hiver al Palau de la Música

El Péndulo | Redacción.– La pianista japonesa Mitsuko Uchida és una de les grans concertistes que faltaven per debutar al Palau de la Música. Dirigirà i interpretarà demà dissabte amb l’excel·lent Mahler Chamber Orchestra, un programa dedicat a Wolfgang Amadeus Mozart en què es podrà escoltar el Divertimento per a cordes en si bemoll major i els Concerts per a piano núm. 17 i núm 25.

La pianista y directora japonesa japonesa Mitsuko Uchida durante un concierto. (Foto-May Zircus).
image-297137

Comença amb este concert (dissabte 9 de gener a les 19:00 hores) la Temporada d’abonament d’Hivern, que tindrà altres cites importants com ara Sir John Eliot Gardiner amb English Baroque Soloists, el pianista Lang Lang, l’Orquestra de Cambra Sueca amb el clarinet Martin Fröst, la Camerata Salzburg amb el gran pianista Fazil Say o l’excel·lent programació de l’Orquestra de València, entre altres.

Uchida ha actuat esta temporada amb la Filharmònica de Londres i Jurowski, Filharmònica de Berlín amb Rattle i concerts com directora/intèrpret de Mozart amb l’Orquestra Cleveland i la Mahler Chamber Orchestra, amb la que tornarà al Mozartwoche de Salzburg. La Mahler Chamber Orchestra va ser fundada per Claudio Abbado en 1997 i manté viva la flama del seu fundador, els valors que representava i la seua forma de veure la música. És una orquestra única pels processos específics de gestió, integració, responsabilitat social, presa de decisions, etc. Els seus valors principals són: Democràcia en les seues decisions, qualitat, control de la seua pròpia destinació i la combinació de l’excel·lència artística amb la cerca de l’èxit en la comercialització de l’orquestra.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.