BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

UGT i CCOO manifesten la seua “implicació absoluta” en el Pacte Local per l’Ocupació

_PPP4317L’alcaldessa ha rebut a Tino Calero i Manel Nieto per a abordar com dinamitzar l’activitat econòmica i aconseguir generar ocupació

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb els màxims dirigents d’UGT i CCOO en la província de Castelló, Tino Calero i Manel Nieto, així com amb altres dirigents de tots dos sindicats, per a abordar el Pacte Local per l’Ocupació, que celebrarà la seua primera reunió en els pròxims dies.

El Consorci del Pacte Local per l’Ocupació (2015-2019) està presidit per l’alcaldessa i compta amb representants dels sindicats, empresaris i comerciants amb l’objectiu de recuperar aquesta iniciativa, dotar-la de pressupost i ampliar les seues competències.

Tant Tino Calero com Manel Nieto han mostrat el seu compromís i la seua implicació absoluta amb aquesta iniciativa, ja que la consideren “clau per a dinamitzar l’activitat econòmica i aconseguir generar ocupació”. “Durant els vuit anys de crisi econòmica, Castelló no solament ha perdut l’oportunitat de potenciar altres sectors i diversificar l’economia, sinó que a més, com a conseqüència de la precarietat laboral, s’ha empobrit a la població” han denunciat Calero i Nieto, qui han afegit que “ara és el moment d’actuar d’una altra forma. El Pla Local per a l’Ocupació ha de ser un element de reflexió i de dinamització, hem de realitzar una anàlisi exhaustiva de la situació econòmica de la nostra ciutat i marcar cap a on ha de créixer”.

L’alcaldessa ha agraït la seua predisposició als representants dels sindicats majoritaris i ha explicat que l’objectiu del Govern Municipal és “convertir el pacte en una eina activa, en la qual treballen conjuntament tots els agents relacionats amb l’ocupació i que ajude a generar ocupació digna i de qualitat per a totes i tots”.
“La ciutadania de Castelló viu una situació insostenible amb més de 17.000 persones aturades. El nostre objectiu és tornar a crear ocupació en matèria industrial i comercial, en l’àmbit de la innovació, perquè qualsevol ciutadà que tinga una idea no es quede desemparat i no la puga engegar per falta de recursos. Volem tornar a crear ocupació però també volem diversificar l’economia de Castelló ja que aquestes elevades taxes de desocupació es deuen en gran manera al fet que l’economia de la nostra ciutat, i de la nostra província, ha sigut un monocultiu industrial del taulell ” ha conclòs Marco.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.