BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Un regidor del PP, a l’alcalde de Vinalesa: “Si li parlo en castellà, contesti’m en castellà”

Picabaralla-Vinalesa-pregunta-formulada-castella_ARAVID20151001_0010_30Vinalesa, una localitat situada a pocs quilòmetres de València, va viure un moment de tensió aquest dimarts per quina llengua s’emprava en el ple municipal. Tal com publica el diari ‘ Levante’, en un moment del ple l’alcalde socialista, Julio Blat, i el regidor del PP José Vicente Soler van protagonitzar una picabaralla perquè el primer va respondre en valencià a una pregunta que el segon li va formular en castellà.

Segons el vídeo enregistrat per l’Ajuntament de Vinalesa, els dos edils expressen les seves discrepàncies perquè el regidor del PP considera que té dret a rebre la informació que sol·licita en castellà mentre que l’alcalde assegura que ell s’expressa més bé en valencià i que el mateix Soler entén “perfectament” el que està dient. En un moment donat, el regidor del PP alerta l’alcalde que presentarà una queixa. “Tinc dret que se’m conteste en la llengua en la qual jo parle”. La conversa acaba amb el regidor del PP acusant l’alcalde de no haver-li contestat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.